HomeFeaturedFocusNoi detalii despre OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro, incepe sa se...

Noi detalii despre OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro, incepe sa se faca lumina

OnePlus 7 Pro

Am văzut cu câteva zile în urmă câteva detalii tehnice despre OnePlus 7. Lucrurile erau puțin confuze, dar iată că încep să se limpezească apele. OnePlus va lansa două terminale, OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro și există câteva diferențe destul de mari între cele două versiuni.

Se pare că OnePlus 7 va avea un display de 6,4 inchi, prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Ecranul va fi perfect plat. Pe partea din spate va avea un sistem dual camera, cu senzorul principal de 48 megapixeli.

Pe de altă parte, OnePlus 7 Pro va avea un ecran ceva mai mare, de 6,64 inchi. Nu va mai avea notch, iar camera foto frontală va fi integrată într-un sistem de tip pop-up. Marginile laterale ale ecranului vor fi curbate, în stil Galaxy S. Pe partea din spate a lui OnePlus 7 Pro vom găsi un sistem cu trei camere foto, cu cea principală, de 48 de megapixeli, prezentă în continuare.

Probabil că aici vor interveni și versiunile de memorie pe care le-am văzut ceva mai devreme și că doar OnePlus 7 Pro va avea memorie RAM de 12 GB. Dar există și posibilitatea ca fiecare dintre cele două terminale să aibă mai multe variante de memorii.

În mod oarecum surprinzător, niciunul dintre OnePlus 7 sau OnePlus 7 Pro nu va oferi suport pentru conectivitatea 5G. Acest lucru îl va face un al treilea telefon al companiei chineze, care se va numi OnePlus 7 Pro 5G, ale cărui specificații tehnice sunt deocamcata un mister. Oricum, partea bună este că lucrurile s-au cam clarificat în linii mari. Până la lansarea oficială mai sunt aproximativ 3 săptămâni, așa că probabil că vom mai auzi de aceste două flagship-uri.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep