HomeFeaturedFocusHornbach are de acum aplicatie de Android si iOS

Hornbach are de acum aplicatie de Android si iOS

Aplicatie Hornbach_1

Începând de astăzi Hornbach are aplicație oficială de mobil pentru iOS și Android ce oferă acum numeroase funcții utile atât pentru facilitarea cumpărăturilor, cât și pentru inspirație în realizarea proiectelor. Aplicația vine ca o întregire a conceptului Omnichannel, care oferă aceiași experiență de cumpărare, informații și funcționalități pe tot parcursul fluxului de cumpărare, indiferent de canalul ales.

 Aplicatie Hornbach

Aplicația Hornbach este disponibilă gratuit în App Store și Google Play, oferind utilizatorilor opțiuni de comandă pentru articolele dorite și monitorizare pentru comenzile în curs de livrare, informații despre magazinele HORNBACH, diverse funcții de suport în planificarea și realizarea proiectelor precum și numeroase sfaturi și recomandări pentru inspirație.

„Aplicația mobilă HORNBACH aduce mai aproape de clienții noștri universul bricolajului, facilitându-le căutarile pentru articolele de care au nevoie, oferindu-le posibilitatea de a comanda direct din aplicație și de a urmări livrarea, precum și o zonă utilă de informații pentru realizarea proiectelor“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

În plus aplicația oferă și diverse instrucțiuni, sfaturi sau materiale video despre proiecte, cu rol de suport și inspirație pentru pasionați de bricolaj.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep