HomeFeaturedFocusHuawei Y5 2019 listat oficial, un nou entry-level pentru ofertele operatorilor

Huawei Y5 2019 listat oficial, un nou entry-level pentru ofertele operatorilor

Huawei Y5 2019

Alte șanse de izbândă nu prea văd cum ar putea avea, decât în ofertele operatorilor, acolo unde terminalele Huawei din zona de jos a piramidei se mișcă destul de bine și unde prețurile lor mici, combinate cu subvențiile de la operatori, le fac destul de atractive pentru abonați. Huawei Y5 2019 se așsează cuminte în gama sa, între membrii ai familiei care au apărut deja.

Propune o construcție simplă, de plastic, cu o textură pe spate ce parcă încearcă să imite pielea. Vine echipat cu un chipset MediaTek Helio A22, combinat cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 GB sau de 32 GB. Cam subțire!

Huawei Y5 2019

Ecranul nu are margini prea înguste, dar are un notch în formă de picătură, care arată destul de ciudat cu rama îngroșată. Diagonala este de 5,71 inchi, iar rezoluția este HD+.

O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli și un acumulator de 3020 mAh completează lista cu specificații tehnice. Nu sunt surprize față de ceea ce s-a zvonit cu ceva vreme în urmă, semn că sursele de informații încă funcționează perfect.

Încă nu se cunosc detalii legate de prețul lui Huawei Y5 2019, semn că discuțiile cu operatorii sunt încă în derulare.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep