HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Y3 anuntat oficial, mid-range ce poate ajunge si in Romania

Xiaomi Redmi Y3 anuntat oficial, mid-range ce poate ajunge si in Romania

Xiaomi Redmi Y3

Am vazut în ultima vreme telefoane Xiaomi Redmi în ofertele comercianților online de la noi din țară. Nu o să discut despre cât de oficiale sunt canalele de distribuție, important este că doritorii le-au putut avea la dispoziție. Mai nou avem și magazin oficial Xiaomi în București, așa că șansele de a pune mâna și pe un Xiaomi Redmi Y3 sunt și mai mari. Motiv pentru care m-am gândit că merită câteva minute din atenția voastră.

Xiaomi Redmi Y3

Xiaomi Redmi Y3 propune un aspect modern, cu un ecran (IPS LCD, diagonală de 6,26 inchi, rezoluție 1520 x 720 pixeli, aspect 19:9) cu margini laterale foarte înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Punctul forte al terminalului, sau cel puțin argumentul scos în față de compania chineză, este reprezentat de camera foto frontală de 32 megapixeli.

La interior, Xiaomi Redmi Y3 se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 632 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și o variantă mai ieftină, cu 3 GB de RAM și 32 GB de memorie internă.

Pe spatele din sticlă avem cititorul de amprentă digitală și un sistem dual camera, cu un senzor principal de 12 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Un sistem de operare Android 9.0 Pie cu MIUI 9 peste el, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă (10W), dar mai ales un preț de aproximativ 145 dolari pentru versiunea cu 3 GB + 32 GB sau 170 dolari pentru cea cu 4 GB + 64 GB sunt detaliile care mai merită evidențiate. Sunt prețuri valabile în Asia, așa că în momentul apariției în Europa vor fi ceva mai mari. Oricum, sună destul de frumos.

via Xiaomi

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep