HomeCloud & MobilityMicrosoft extinde integrarea LinkedIn din Office 365

Microsoft extinde integrarea LinkedIn din Office 365

După ce anul trecut la conferința Ignite 2018 Microsoft a anunțat două noi funcționalități legate de integrarea dintre platforma LinkedIn și Office 365, acum acestea devin accesibile mai multor utilizatori.

Prima e legată de posibilitatea de obținere a detaliilor din profilul de LinkedIn al celui deasupra căruia țineți mausul în Outlook, OneDrive și SharePoint în Office 365 și care acum este disponibilă la nivel general.

A doua este cea care permite trimiterea de email-uri și partajarea de documente cu contactele din LinkedIn direct din Outlook, OneDrive, SharePoint, Word, PowerPoint și Excel online prin simpla introducere a numelui în câmpurile ”To” sau ”CC”. Aceasta va fi disponibilă unui număr limitat de utilizatori Office 365 pentru început.

Cele două noi funcționalități pot să fie dezactivate de către administratorii conturilor Office 365, iar utilzatorii din cadrul IT Microsoft Cloud for US Government, Microsoft Cloud Germany sau Azure și Office 365 operated by 21Vianet in China nu le vor putea avea.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep