HomeFeaturedFocusCâteva detalii tehnice despre OnePlus 7

Câteva detalii tehnice despre OnePlus 7

OnePlus 7

Mai este fix o lună de zile până când va vedea lumina zilei flagship-ul OnePlus 7. Sau, dacă este să ne luăm după motto-ul celor de la OnePlus, celebrul flagship killer, vom avea parte de flagship-ul flagship-urilor. Se va întâmpla pe 14 mai, în cadrul unui eveniment global, spun surse demne de toată încrederea.

Până atunci, haideți să vedem un fel de centralizare a zvonurilor de natură tehnică legate de OnePlus 7, pentru că se pare că chiar vom avea parte de o adevărată bestie.

Scheletul configurației acestui vârf de gamă va fi format dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 855 (era și normal!), o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Pentru cei care vor să facă și ceva economie, va fi disponibilă și o variantă cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Plus ceva versiune intermediară.

Ecranul va fi un Optic AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9) și va integra senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală, de 16 megapixeli, va scoasă la iveală atunci când este nevoie de către un sistem de tip pop-up.

Aici trebuie să spun că se vorbește și despre un OnePlus 7 Pro, care se pare că va fi varianta 5G a flagship-ului și care s-ar putea să aibă ecranul curbat, a la Galaxy S. Nu este foarte clar dacă doar varianta Pro se va bucura de acest tip de display, sau și OnePlus 7 va avea același design.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 20 de megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli.

Acumulatorul se pare că va avea o capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie cu interfața OxygenOS 9 peste.

Eu zic că se prefigurează un telefon destul de interesant, care va folosi din plin argumentul prețului pentru a se bate cu competitorii săi mai celebrii. Însă detaliile comerciale vor veni doar în momentul lansării oficiale. Hai că nu mai este mult de așteptat!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep