HomeFeaturedFocusCâteva detalii tehnice despre OnePlus 7

Câteva detalii tehnice despre OnePlus 7

OnePlus 7

Mai este fix o lună de zile până când va vedea lumina zilei flagship-ul OnePlus 7. Sau, dacă este să ne luăm după motto-ul celor de la OnePlus, celebrul flagship killer, vom avea parte de flagship-ul flagship-urilor. Se va întâmpla pe 14 mai, în cadrul unui eveniment global, spun surse demne de toată încrederea.

Până atunci, haideți să vedem un fel de centralizare a zvonurilor de natură tehnică legate de OnePlus 7, pentru că se pare că chiar vom avea parte de o adevărată bestie.

Scheletul configurației acestui vârf de gamă va fi format dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 855 (era și normal!), o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Pentru cei care vor să facă și ceva economie, va fi disponibilă și o variantă cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Plus ceva versiune intermediară.

Ecranul va fi un Optic AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9) și va integra senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală, de 16 megapixeli, va scoasă la iveală atunci când este nevoie de către un sistem de tip pop-up.

Aici trebuie să spun că se vorbește și despre un OnePlus 7 Pro, care se pare că va fi varianta 5G a flagship-ului și care s-ar putea să aibă ecranul curbat, a la Galaxy S. Nu este foarte clar dacă doar varianta Pro se va bucura de acest tip de display, sau și OnePlus 7 va avea același design.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 20 de megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli.

Acumulatorul se pare că va avea o capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie cu interfața OxygenOS 9 peste.

Eu zic că se prefigurează un telefon destul de interesant, care va folosi din plin argumentul prețului pentru a se bate cu competitorii săi mai celebrii. Însă detaliile comerciale vor veni doar în momentul lansării oficiale. Hai că nu mai este mult de așteptat!

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep