HomeFeaturedFocusAsus ZenFone 6 Edition 30 prezentat oficial, mai multa memorie

Asus ZenFone 6 Edition 30 prezentat oficial, mai multa memorie

Asus ZenFone 6 Edition 30

Asus a anunțat o ediție specială a flagship-ului ZenFone 6. O versiune a telefonului care marchează 30 de ani de existență a companiei și care a fost prezentat în cadrul Computex-ului din Taiwan. Și tocmai de aceea, va fi o ediție limitată, într-o serie de 3000 de unități, care cel mai probabil vor fi vândute în țara natală. Sunt șanse destul de mici ca acest Asus ZenFone 6 Edition 30 să ajungă și în Europa.

Nu este foarte diferit de varianta standard, dar aduce cantități mai mari de memorie. Vine echipat cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Sunt singurele deosebiri notabile, restul fiind la nivel de imagine. Servicii pentru clienți VIP, o garanție extinsă la 30 de luni, o culoare specială (negru mat) și câteva elemente grafice atât în interfață, cât și direct pe terminal, legate de aniversarea companiei taiwaneze.

Upgrade-ul de memorie sună foarte bine. Mă întreb cum ar performa această configurație în aplicațiile de benchmark, în condițiile în care Asus ZenFon 6 l-a bătut crunt pe Samsung Galaxy S10+ în AnTuTu, în versiunea standard, cu 6 GB de memorie RAM.

Legat de prețul cerut pentru Asus ZenFone 6 Edition 30, oficialii companiei nu au oferit deocamdată niciun detaliu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep