HomeFeaturedFocusIntel Honeycomb Glacier ne arata viitorul laptop-urilor de gaming

Intel Honeycomb Glacier ne arata viitorul laptop-urilor de gaming

Un prototip Intel Honeycomb Glacier testat de TheVerge.

Design-ul laptop-urilor a avut modificări importante în ultimii, mai ales cele de gaming. Cel mai recent exemplu este conceptul Intel Honeycomb Glacier, prezentat zilele trecute la Computex 2019. De obicei aceste concepte nu rămân în stadiul de laborator și ajung relativ repede pe piață, exemple fiind multe, dela ultrabook-ul transformat de Apple în MacBook Air și până la cel mai recent Intel Tiger Rapids care a devenit Lenovo Yoga Book C930.

Ce este Intel Honeycomb Glacier? După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, vorbim de un laptop de gaming cu un display principal de 15.6 inci 1080p și un al doilea de 12.3 inci 1920 x 720 pixeli, pe care ar trebui să fie afișate suplimentare, care să ajute în timpul jocurilor.

Observ că ideea asta cu al doilea display continuă să existe în diferite forme, dar până acum nu are succes. A început Microsoft pe la Windows Vista cu SideShow, au urmat diferite invenții, inclusiv Yoga Book, a încercat și Apple cu TouchBar și acum vedem o chestie mai complexă.

Al doilea display (cel de 12.3 inci) de pe prototipul Intel Honeycomb Glacier.

Schimbarea este dată de faptul că display-ul poate fi ridicat în așa fel încât să poată fi folosit fără probleme. Practic ambele display-uri sunt ridicate și utilizatorul le poate folosi simultan.

Intel Honeycomb Glacier.

Alături de cele două display-uri mai există o cameră web (Tobii eye-tracking) care are rolul de a urmări privirea utilizatorului și teoretic poate fi folosită pentru activarea unor funcții suplimentare.

Deocamdată vedem un prototip interesant, dar care e posibil să nu vadă niciodată lumina zilei. Linia dintre un nou standard pentru laptopurile de gaming și o altă încercare nereușită e destul de mică.

Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep