HomeFeaturedFocusBrasov Turism: Brasovul are acum aplicatie oficiala de turism

Brasov Turism: Brasovul are acum aplicatie oficiala de turism

Orașul Brașov are acum propria aplicație de turism, disponibilă pentru Android și iOS.

Vreau să vă semnalez faptul că orașul Brașov are acum aplicație oficială de turism: Brasov Turism, disponibilă pentru Android (download de aici) și iOS (download de aici).

În principiu este vorba despre un punct central care are rolul să îi ajute oe turiști să descopere mai ușor atracțiile turistice din zona Brașovului. Aplicația oferă accces rapid la detalii despre evenimentele din Brașov, destinații din județ, ceva recomandări despre istorie și cultură plus activități în natură și sporturi și alte câteva chestii mai mult sau mai puțin utile. Teoretic oferă și acces la camerele web din oraș (atunci când o să meargă).

Ideea e bună, implementarea lasă de dorit. M-m jucat puțin cu ea și am descoperit că sunt prea multe chestii reunite sub o singură umbrelă și aproape nimic care să fie tratat așa cum trebuie. Probabil că majoritatea funcționalităților sunt deja prezente în alte aplicații, specializate, ce aduc o experiență mult mai bună.

Una peste alta Brașov Turism pare un amalgam de chestii făcute pentru a justifica niște fonduri cheltuite prin Consiliul Județean. E însă prima versiune, poate că după ce va veni ceva feedback de la utilizatori, cei din spatele ei să regândească funcționalitatea și să păstreze ceea ce e important.

Singurul lucru ce îmi place este că măcar din punct de vedere al graficii lucrurile sunt reușite. Iar dacă vreți să vedeți în browser elementele din aplicație, puteți intra aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep