HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: doua huse de tip cover pentru HTC U12 Life

RECOMANDARE: doua huse de tip cover pentru HTC U12 Life

huse de tip cover pentru HTC U12 Life

Am primit de la partenerii noștrii de la MobileDirect două huse de tip cover pentru HTC U12 Life, pe care o să vi le prezint foarte pe scurt. Deși poate că unii ar spune că este păcat să ascunzi culoarea destul de interesantă pe care o are sample-ul nostru, un Twilight Purple, cu o husă de protecție. HTC U12 Life este un mid-range interesant, cu specificații peste medie, cu spatele delimitat în două suprafețe cu texturi diferite, dar în aceeași culoare. Arată bine din punct de vedere fizic, însă, ca la orice telefon, poate apărea nevoia folosirii unei huse de protecție.

Am prezentat deja două huse de protecție pentru HTC U12 Life, însă de această dată cei de la MobileDirect ne-au propus huse de tip cover, care conferă un aspect ceva mai serios telefonului și asigură un grad sporit de protecție la nivelul ecranului.

Prima dintre acestea (și cea care mie îmi place mai mult) este o husă Book Type Magnetic Black CUBZ. Este construită dintr-un material care imită foarte bine pielea naturală (mulți folosesc termenul de piele ecologică). Îmi place mult faptul că toate cusăturile sunt albe, asigură un contrast interesant. Materialul chiar este de calitate și la exterior, dar și la interior, unde senzația este de piele întoarsă.

huse de tip cover pentru HTC U12 Life

Închiderea este magnetică, iar partea mobilă a husei poate deveni suport pentru telefon, pentru diferite activități.

huse de tip cover pentru HTC U12 Life

De asemenea, îmi place că la interior există suport pentru două card-uri, dar și un al treilea buzunar, transparent. Poți pune acolo, spre exemplu, fotografia cuiva drag, sau o informație de care ai nevoie destul de frecvent.

huse de tip cover pentru HTC U12 Life

Practic, acest tip de husă poate înlocui cu succes un portofel. Iar protecția asigurată telefonului aș spune că este garantată. Pe de altă parte, telefonul devine destul de gros și de greu atunci când este echipat cu o astfel de husă.

O variantă oarecum similară este și Book Type Skin Magnetic Black CUBZ. Nu mai are cusăturile albe, iar materialul este ceva mai tare și mai lucios. Însă este în continuare tot o piele ecologică.

huse de tip cover pentru HTC U12 Life

Mai există o deosebire la interior, acolo unde există trei buzunare pentru carduri, dar dispare buzunarul transparent. Închiderea este tot magnetică.

Eviden, pe site-ul MobileDirect sunt mult mai multe variante de huse de tip cover pentru HTC U12 Life. Plus alte tipuri de huse și accesorii, atât pentru acest model specific de telefon, dar și pentru multe alte modele de la diverși producători.  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep