HomeCloud & MobilityExcel pentru iPhone poate transforma pozele in tabele editabile

Excel pentru iPhone poate transforma pozele in tabele editabile

Cel mai recent update de Excel pentru iOS permite crearea de tabele editabile prin simpla fotografiere a unora deja existente.

Și utilizatorii de Office 365 pentru iOS au posibilitatea să creeze acum tabele editabile în Excel prin simpla fotografiere a unora deja existente, Excel for iOS fiind capabil să înțeleagă câmpurile și să creeze o replică digitală. Opțiunea a ajuns în martie pe Android, acum și-a făcut apariția și pe iOS.

Cred că e una dintre cele mai faine opțiuni pe care le-am văzut până acum în suita de mobil a pachetului Office de la Microsoft și se poate dovedi extrem de utilă atât pentru utilizatorul obișnuit cât și pentru cel de business. Practic, importul tabelelor în aplicație Excel se face prin fotografiere și se câștigă foarte mult timp.

Deschizând Excel pentru iOS (actualizat la cea mai recentă versiune) și folosind funcția ”Insert Data from Picture” se face o captură a tabelului dorit (poate fi și direct de pe un monitor), apoi se taie exact zona dorită, tabelele sunt ”digitalizate” direct în smartphone grație AI-ului din Excel ce preia datele via OCR și le interpretează aproape instant.

Demo: cum funcționează opțiunea de generare automată a tabelelor din Excel pe iOS.

Fain, nu?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep