HomeFeaturedFocusOppo K3 prezentat oficial, mid-range full-screen la pret atractiv

Oppo K3 prezentat oficial, mid-range full-screen la pret atractiv

Oppo K3

Am cam spus tot cu acest titlu. Oppo K3 care tocmai a fost prezentat oficial, vine cu specificații mid-range (destul de decente aș spune eu) și folosește ca principal argument de vânzare, dincolo de prețul destul de avantajos, faptul că este echipat cu un ecran full-screen, nederanjat de orificii sau bretoane. Camera frontală este integrată într-un mecanism de tip pop-up și apare doar atunci când este nevoie de ea.

Ecranul, un OLED de 6,5 inchi și rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9) integrează și cititorul de amprentă digitală. Asta ca să avem lucrurile foarte bine puse la punct din perspectiva unei suprafețe frontale fără cusur.

Oppo K3

În spatele acestui display ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 710 (octa-core până la 2,2 GHz Kryo 360 Gold). La nivel de memorii se disting două variante: una cu 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă și una pentru entuziaști, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Camera foto frontală, despre care am vorbit mai devreme, are un senzor de 16 megapixeli. Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3765 mAh cu suport pentru VOOC 3.0, iar sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu ColorOS 6 peste el.

Oppo K3 este deja disponibil în cadrul unui flash-sale pentru publicul din China, la prețuri de aproximativ 230 dolari pentru varianta 6GB/64GB și 275 dolari pentru versiunea cu 8 GB de RAM și 128 GB stocare, care chiar sună bine.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep