HomeFeaturedFocusGoogle Maps poate genera alerte legate de prezenta radarelor si a camerelor...

Google Maps poate genera alerte legate de prezenta radarelor si a camerelor de supraveghere in 40 de tari, chiar si in Romania

Google anunță că aplicația Google Maps va prezenta locația camerelor de supraveghere și a radarelor fixe și opțiunea merge și în România.

Citeam zilele trecute faptul că tot mai multe funcții din Waze ajung și în Google Maps, una dintre ele fiind cea legată de alertele pentru radare fixe și camerele de supraveghere. Iar conform BGR opțiunea este disponibilă în 40 de țări printre care se numără și România.

Se pare că opțiunea devine disponibilă incremental, Olanda fiind printre primele țări – conform unui user de pe Reddit.

Cu treaba asta Google continuă să extindă funcționalitatea Google Maps și în zona de navigație auto.

Lista țărilor care ar trebui să aibă suportul pentru afișarea camerelor de supraveghere și radarele fixă este: Australia, Brazil, U.S., Canada, U.K., India, Mexico, Russia, Japan, Andorra, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czechia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Iceland, Israel, Italy, Jordan, Kuwait, Latvia, Lithuania, Malta, Morocco, Namibia, Netherlands, Norway, Oman, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, South Africa, Spain, Sweden, Tunisia și Zimbabwe. Și va merge pe iOS și Android.

Încă nu e clar în ce versiuni de Google Maps de iOS și Android va apărea această funcționalitate și nici când. Așa că dacă folosiți Google Maps în România, uitați-vă cu atenție la ce vi se afișează, s-ar putea să aveți o surpriză plăcută.

Pe Google Maps 10.16.3 de Android încă nu am văzut să fie activă posibilitatea de alertare. Dacă la voi este, dați-ne și nouă de știre, eventual cu o captură de ecran.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep