HomeMobileAndroidAsus ZenFone 6 primeste cea mai mare nota DxOMark pentru camera selfie

Asus ZenFone 6 primeste cea mai mare nota DxOMark pentru camera selfie

DxOmark tocmai ce a publicat review-ul pentru Zenfone 6 și i-a acordat cea mai mare notă pentru camera selfie.

Până când este gata review-ul nostru pentru Zenfone 6 vă spunem că celebra publicație DxOmark tocmai ce i-a acordat cea mai mare notă pentru camera selfie.

Este un lucru cât se poate de normal de altfel, avantajul lui Zenfone 6 fiind acela că folosește aceiași cameră de 48 de MP și pentru pozele normale și pentru selfie, mecanismul de rotație permițându-i să se miște după cum e nevoie.

Datorită acestui lucru a obținut un scor de 98 de puncte (mic pentru camera principală, dar suficient de bun pentru a lua primul loc pe zona selfie), ieșind în fața Galaxy S10 5G. Punctul forte este pe zona de înregistrare video selfie, unde primește cea mai bună notă posibilă (93 de puncte), pe parte de fotografie egalând S10 5G la 101 puncte.

Zenfone 6 obține cel mai bun scor dat de DxOmark pentru canera selfie.

Avantajele par să fie detaliile excelente, modul bun de imortalizare pentru culoarea pielii, numai bune pentru modul de fotografiere selfie, însă în urma competiției pentru (aceiași) camera principală.

În curând o să publicăm și noi review-ul de Zenfone 6 cu detalii mai ample despre camera foto, până atunci vă recomand să vedeți care sunt primele noastre impresii despre acest nou flagship.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep