HomeFeaturedFocusSharp Aquos R3 prezentat oficial, flagship cu două notch-uri

Sharp Aquos R3 prezentat oficial, flagship cu două notch-uri

Sharp Aquos R3

Dincolo de faptul că Sharp Aquos R3 este un adevărat flagship pentru producătorul japonez, propune un design inedit, cu un ecran cu două notch-uri. Nu este prima ispravă de acest fel a celor de la Sharp, modelul Aquos R2 Compact fiind cel care a spart gheața. La fel ca și atunci, în partea de sus a ecranului avem camera foto frontală, într-un mic notch circular, iar în partea de jos, într-un notch ceva mai alungit, găsim cititorul de amprentă.

Ecranul lui Sharp Aquos R3 este un panel IGZO Pro de 6,2 inchi, cu rezoluție de 3120 x 1440 pixeli, suport pentru HDR10 și o rată de refresh de 120 Hz. În spatele acestuia găsim o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate demne de un vârf de gamă.

Sharp Aquos R3

Aquos R3 are pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12,2 megapixeli, folosit pentru realizarea fotografiilor și unul de 20 de megapixeli, folosit pentru înregistrări video, ambele cu o mulțime de funcții software coordonate de AI. O combinație cam ciudată pentru piața de smartphone.

Camera foto frontală este de 16,3 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 3200 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă wireless (Qi) de 11W.

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii comerciale despre Sharp Aquos R3. Din păcate șansele ca telefonul să iasă în afara Japoniei natale sunt destul de mici.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep