HomeFeaturedFocusHuawei P Smart Z listat oficial, se confirma toate detaliile tehnice

Huawei P Smart Z listat oficial, se confirma toate detaliile tehnice

Huawei P Smart Z

După gafa prin care Huawei P Smart Z a fost listat oficial pe pagina Amazon Italia (și îndepărtat rapid din oferta magazinului, în numai câteva minute), iată că acum telefonul apare pe această pagină, chestie care dă un caracter oficial acestei apariții. Cu atât mai mult cu cât și pe Amazon Spania a fost listat, deci clar nu mai este un secret.

În mod ciudat, însă, în ambele cazuri nu există o dată de livrare pentru Huawei P Smart Z, estimarea fiind undeva cam peste două luni. Pare o decizie ușor aiurea să listezi telefonul din moment ce nu ai încă unități pentru vânzare. Poate că ea a fost dictată tocmai de gafa de ieri.

Huawei P Smart Z

În oricare dintre situații, avem specificațiile tehnice complete ale lui Huawei P Smart Z, primul telefon al producătorului chinez cu sistem pop-up pentru camera frontală. Sistem care, spun producătorii, a fost intens testat.

Se deschide în mai puțin de o secundă, a supraviețuit unui test de anduranță, în care a fost închis și deschis de peste 100.000 de ori și a rezistat unei sarcini de 12 kilograme forță, fără să pățească nimic. Ceea ce înseamnă că utilizatorii pot avea încredere în acest tip de mecanism, încearcă să ne asigure Huawei.

S-ar putea ca la un moment dat să avem și un eveniment de lansare din partea Huawei. Este timp destul până la punerea în vânzare.

via Huawei Spania

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep