HomeFeaturedFocusOppo A9x prezentat oficial, upgrade bine-venit

Oppo A9x prezentat oficial, upgrade bine-venit

Oppo A9x

Da, așa cum o trădează și numele său, Oppo A9x este un upgrade pentru Oppo A9. Aduce îmbunătățiri în zone destul de importante, autonomie și fotografii, așa că este destul de probabil să se bucure de ceva priză la public. Partea și mai frumoasă este că vine cam la același preț, așa că fanii acestui brand și ai acestui model (dacă există așa ceva) au numai motive de bucurie.

Oppo A9x

Prima îmbunătățire pe care o aduce Oppo A9x este la nivelul sistemului dual camera de pe spatele terminalului. Senzorul principal are acum o rezoluție de 48 megapixeli și funcționează cu tehnologia Quad Bayer. Cel de adâncime rămâne de 2 megapixeli. Parcă ar fi mers și aici ceva în plus.

A doua modificare majoră este la nivel de baterie. Chiar dacă s-a păstrat capacitatea de 4020 mAh, acum încărcarea rapidă să face cu suport pentru tehnologia VOOC 3.0. Modelul inițial nu oferea suport pentru încărcare rapidă.

În rest avem aceeași combinație de chipset Helio P70, aceeași memorie RAM de 6 GB, aceeași capacitate internă de stocare de 128 GB, același ecran de 6,53 inchi, rezoluție fullHD+, cu notch în formă de picătură și aceeași cameră frontală de 16 megapixeli.

Prețul pentru noul Oppo A9x este de aproximativ 280 dolari. Este valabil pe piața din China, acolo unde telefonul va fi pus în vânzare chiar de mâine.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep