HomeFeaturedFocusApple Music a ajuns la 60 de milioane de utilizatori

Apple Music a ajuns la 60 de milioane de utilizatori

Apple Music utilizatori

În cifra înaintată opiniei publice de către Eddy Cue, Senior Vice-President Apple pe zona de servicii, sunt incluși atât abonații plătitori, cât și utilizatorii aflați în perioada de Free Trial. Chiar și în aceste condiții, Apple Music este cu mult în spatele Spotify, care a anunțat că a atins bariera de 100 de milioane de utilizatori încă din luna aprilie.

În plus, creșterea Apple Music pare mult mai lentă, din moment ce în decembrie anul trecut cifra de utilizatori înaintată de oficialii companiei către opinia publică a fost de 56 milioane. O creștere de doar 4 milioane de utilizatori în aproape jumătate de ani, pe o piață cu un potențial imens, este destul de îngrijorătoare.

Parcă pentru a compensa această realitate care nu poate fi negată și poziționarea puternică a celor de la Spotify, Eddy Cue a ținut să specifice că în Statele Unite Apple Music este peste Spotify ca număr de utilizatori. S-a ferit însă cu eleganță să înainteze și niște cifre care să-i susțină afirmația.

În ciuda diferenței destul de mari, piața serviciilor de streaming muzical este încă destul de ofertantă, are potențial de creștere. Așa că dinamica jucătorilor de pe această piață este și va fi interesantă de urmărit.

via MBW

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep