HomeFeaturedFocusNoi detalii tehnice despre Lenovo Z6

Noi detalii tehnice despre Lenovo Z6

Lenovo Z6 ecran

Am văzut cu câteva zile în urmă câteva specificații ale lui Lenovo Z6, telefonul pe care compania chineză se pregătește să îl lanseze și pentru care face teasing în mod destul de agresiv. Probabil că le este teamă că în umbra flagship-ului Lenovo Z6 Pro, un frate mai mic și mai slab ca și configurație nu prea are multe șanse de reușită.

Lenovo Z6 va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 730 și va avea un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Mai știm că va avea pe spate un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 24 megapixeli (Sony IMX576), unul telephoto de 8 megapixeli și unul ultra-wide de 5 megapixeli.

Acum aflăm tot din postările de social media ale oficialilor Lenovo, că viitorul Z6 va fi echipat cu un ecran OLED de 6,39 inchi, cu suport pentru HDR10 și DCI-P3. Rata de refresh va fi de 120 Hz. Mai mult, senzorul de amprentă va fi integrat în display. Chiar dacă nu se vorbește nimic despre notch-uri sau orificii, vedem în fotografia publicată în ultima postare un mic notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală.

Mă gândesc că lansarea lui Lenovo Z6 este iminentă. Dar, cu dorința oficialilor de a face cât mai mult teasing pe marginea acestui subiect, nu se știe niciodată.

via PlayfulDroid  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep