HomeFeaturedFocusXiaomi isi face reclama cu fotografii furate

Xiaomi isi face reclama cu fotografii furate

Xiaomi reclama

Este o întreagă furtună în media de specialitate, legată de faptul că într-o reclamă Xiaomi, publicată (și între timp retrasă) pe pagina oficială Xiaomi din Spania, apar imagini și elemente furate de către compania chineză. Nu cred că este prima dată când se întâmplă, au fost și alte companii chineze, inclusiv nume mai mari, care au fost prinse cu mâța-n sac.

Ce este și mai ciudat, este că elementele despre care vorbim sunt luate din reclame ale LG la gama Signature, iar fudalul (partea cea mai importantă a reclamei) este o lucrare a artistului în grafică 3D Peter Tarka, pe care acesta tocmai o vânduse tot către LG. Nu reușesc să înțeleg cum de cel care a făcut această eroare nu s-a putut gândi puțin înainte.

Oricum, faptul că reclama a fost între timp ștearsă, ne lasă să înțelegem că au conștientizat eroarea. Și că probabil respectivul angajat a și zburat de la locul de muncă.

Mai sus aveți reclama Xiaomi, mai jos vedeți imaginea de fundal a lui Peter Tarka, dar și cele două reclame LG Signature din care au fost împrumutate anumite elemente. Vă las pe voi să le identificați.

Xiaomi reclama
Xiaomi reclama
Xiaomi reclama

via TheVerge   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep