HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Samsung Galaxy Xcover 4S

Cateva detalii despre Samsung Galaxy Xcover 4S

Samsung Galaxy Xcover 4S

Se pare ă producătorul coreean nu ignoră de loc segmentul utilizatorilor care folosesc telefonul și în medii mai puțin prietenoase, sau sunt mai dinamici decât media și astfel crește și riscul unor accidente nefericite. După ce ieri am văzut că există o mică șansă ca Samsung să pregătească un Galaxy Active S9, iată că astăzi apar în prea de specialitate detalii despre un potențial Samsung Galaxy Xcover 4S, un produs din cea de-a doua familie de telefoane rugged de la Samsung.

Lucrurile par chiar mai avansate cu Samsung Galaxy cover 4S. Avem configurația aproape completă a telefonului, dar și fotografia real life cu acesta. Așa că pare doar o chestiune de timp până când vom avea parte de un anunț oficial.

Poate surprinde puțin faptul că s-a ales denumirea de Xcover 4S, în loc să se treacă la modelul cu 5 în denumire, cum ar fi fost corect. Cred că este o decizie care ține cont de specificațiile destul de modeste ale telefonului.

Samsung Galaxy Xcover 4S va fi construit în jurul unui display de 5 inchi și 720 x 1280 pixeli. La interior avem o combinație de chipset Exynos 7885 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Subțire rău de tot. Nici camera foto de pe spate, de 16 megapixeli sau camera frontală de 5 megapixeli nu schimbă deloc această impresie. Mă așteptatm la ceva mai mult (mai ales la un asemenea telefon) și de la acumulatorul care are o capacitate de 2800 mAh.

Evident, telefonul vine cu certificare IP68 și respectă standardul MIL-STD 810G (plus forma în protecțiile suplimentare integrate în construcția sa, tipice acestui tip de terminal), dar chiar și așa, cred că un preț de 250 de euro valabil deja pentru Germania este cam mult. Însă probabil că există un număr de fani dedicați acestei familii, care probabil că abia așteaptă lansarea oficială, care se zvonește că va avea loc pe 12 iunie.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep