HomeFeaturedFocusReinvie Samsung seria Galaxy S Active?

Reinvie Samsung seria Galaxy S Active?

Samsung Galaxy S9 Active

La baza acestei teorii stau două informații care la prima vedere nu prea au legătură între ele. Pe de-o parte avel o listare în Geekbench a unui telefon Samsung (model SM-G889F), echipat cu chipset-ul de anul trecut Exynos 9810, cu Android 9.0 Pie și cu o memorie RAM de 4 GB, care pare destul de aproape de un Galaxy S9. Să fie oare un viitor Samsung Galaxy S9 Active?

Pe de altă parte, avem un scurt material video, care vine de la o sursă cu istoric extrem de bun, celebrul Roland Quandt, care arată un telefon (despre care spune că nu se va lansa prea repede) și care prezintă un Galaxy S9 rugged, cu elemente clare din seria Galaxy Active (cum ar fi butoanele fizice frontale).

În materialul video de mai sus sunt vehiculate și alte specificații tehnice pentru un posibil Samsung Galaxy S Active.

E cam devreme ca fanii terminalelor construite pentru a rezista la cât mai multe condiții vitrege și mai ales fanii Galaxy S Active să se entuziasmeze, dar, pe de altă parte, nu prea iese fum fără foc. Așa că ceva-ceva tot ne pregătește compania coreeană. Că va fi un Samsung Galaxy S9 Active, sau că va purta un alt nume, rămâne de văzut.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep