HomeFeaturedFocusHuawei Maimang 8 listat oficial, un nou produs Huawei in zona de...

Huawei Maimang 8 listat oficial, un nou produs Huawei in zona de mid-range

Huawei Maimang 8

De fapt, ar fi mai corect să spunem un nou nume de la Huawei, pentru că terminalul se pare că există deja pe piață, sub o denumire diferită. Însă compania chineză forțează ținerea în viață (oarecum artificială) a familiei Maimang, care merge mai ales înspre piața din China. Probabil că acest nume (și implicit Huawei Maimang 8) are o sonoritate mult mai pe placul potențialilor cumpărători de acolo. Însă chiar și așa am senzația că pe segmentul mid-range (și chiar și pe zona de entry) Huawei face exact ce făcea Samsung acum câțiva ani, când inunda piața cu noi și noi terminale.

Terminalul este construit în jurul unui display IPS de 6,21 inchi (rezoluție 2340 x 1080 pixeli), cu un notch în formă de picătură în partea de sus și cu margini foarte înguste. Este asigurat astfel un aspect modern, contemporan, bine venit pe acest segment de produse.

Huawei Maimang 8

La interior, Huawei Maimang 8 se bazează pe o combinație de chipset Kirin 710 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB (s-ar părea că va exista și o versiune cu 128 GB). Pentru cei cu nevoi și mai speciale în materie de spațiu de stocare, există un slot microSD care poate aduce suplimentar încă 512 GB.

Pe spate telefonul are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 24 megapixeli, cel de-al doilea, unul ultra-wide, este de 16 megapixeli, iar cel de adâncime este de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește cititorul de amprentă digitală. Camera frontală este de 8 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3400 mAh, dar nu se vorbește despre încărcarea rapidă. Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața EMUI 9 peste el.

Huawei Maimang 8 propune și o versiune albastră pe lângă cea neagră, care arată mult mai bine. Prețul telefonului este de aproximativ 270 dolari, valabil pe piața din China, ceea ce, spun eu, lasă destul de mult loc pentru competitori mult mai atractivi la același nivel de preț.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep