HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Huawei Nova 5i

Cateva detalii tehnice despre Huawei Nova 5i

Huawei Nova 5i

Vorbim despre un telefon care este destul de aproape de lansarea oficială. Dovadă stau nenumăratele leak-uri și zvonuri despre diverse caracteristici tehnice ale acestora. Huawei Nova 5i este numele său, însă, parcă pentru a complica puțin lucrurile în mod voit, producătorul chinez s-ar putea să îl numească pe unele piețe Huawei 20 Lite (2019). Am mai asistat și în trecut la asemenea artificii în lista de denumiri folosită de compania chineză și nici atunci nu am găsit vreo explicație logică.

Însă Huawei Nova 5i arată destul de bine pe hârtie, indiferent de denumirea pe care o va purta. Și, din moment ce știm toate specificațiile sale tehnice, am zis că merită să îi acordăm câteva minute din atenția noastră. Până la urmă este un mid-range atractiv, care în mod sigur se va regăsi în ofertele operatorilor, acolo unde Huawei s-a mișcat destul de bine mai ales cu telefoanele din zona entry și mid-range.

Dispozitivul este construit în jurul unei combinații de chipset proprietar Kirin 710, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Va exista și o versiune cu memorie internă de 128 GB.

Ecranul va avea o diagonală de 5,84 inchi, rezoluție de 2310 x 1080 pixeli și va fi prevăzut cu un orificiu pentru camera frontală. O cameră cu senzor încă necunoscut, unul dintre puținele mistere care mai planează asupra lui Huawei Nova 5i.

Pe spatele telefonului avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 24 megapixeli, unul wide de 16 megapixeli și unul de adâncime, de 2 megapixeli. Ar putea fi prezent și al patrulea senzor, unul de tip ToF.

Acumulatorul va avea o capacitate de 3900 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă de 10W.

Huawei Nova 5i va fi lansat oficial în cursul acestei luni. Moment în care vom avea și un preț pentru el și vom vedea cât de atractiv este pentru consumatori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep