HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Xiaomi Mi CC9

Cateva detalii tehnice despre Xiaomi Mi CC9

Xiaomi Mi CC9

Numele viitorului terminal este cel puțin ciudat, însă specificațiile sale sunt chiar interesante. Xiaomi Mi CC9 pare să fie numele său (deși eu încă mai sper la o denumire comercială ceva mai prietenoasă). Și, ca la orice telefon Xiaomi, mă aștept la un preț chiar atractiv, care să completeze configurația ce se prefigurează în urma unei vizite pentru certificare la TENAA.

Xiaomi Mi CC9

Xiaomi Mi CC9 va fi construit în jurul unui display OLED cu diagonală de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+, care va integra și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Va avea un chipset Qualcom Snapdragon 710 sau Snapdragon 730 (încă nu este foarte clar) și trei configurații de memorie: 4 GB de RAM plus 64 GB memorie internă, 6 GB de RAM și 128 GB stocare internă și 8 GB de RAM cu 256 GB de memorie internă.

Sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie, iar acumulatorul va avea o capacitate de 2940 mAh.

Camera foto frontală va avea o rezoluție de 32 megapixeli. Despre sistemul de trei camere foto de pe spate se știe deocamdată doar că senzorul principal va fi de 48 megapixeli.

Chiar dacă informațiile nu sunt complete, Xiaomi Mi CC9 se conturează deja a fi un mid-range atractiv, din partea de sus a categoriei. Cred că un preț mic îl va face și ma atractiv, dar acese informații le vom afla în momentul anunțului oficial. Care se pare că va avea loc pe 2 iulie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep