HomeFeaturedFocusHTC U19e si HTC Desire 19+ prezentate oficial

HTC U19e si HTC Desire 19+ prezentate oficial

HTC U19e

HTC trăiește! Aceasta este practic cea mai frumoasă parte a materialului care vorbește despre apariția oficială a lui HTC U19e și a lui HTC Desire 19+. Producătorul taiwanez este prezent încă pe piața de smartphone și aduce două terminale în zona de mid-range. U19e chiar arată bine (pe hârtie), însă cred că are un preț cam mare. Dar asta o să decidem împreună mai la final. Partea mai puțin fericită este dată de faptul că telefoanele sunt disponibile în țara natală, fără detalii legate de o eventuală disponibilitate și pe piețele europene. Informații care pentru noi au o importanță destul de mare.

HTC U19e este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 710, asortată cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui ecran de 6 inchi și 2160 x 1080 pixeli rezoluție. Fără notch-uri, orificii, sau sisteme pop-up, ci construit într-un stil ceva mai conservator. Îmi era dor de liniile HTC, pe care le știu de la HTC One M8.

HTC U19e

Camera foto frontală este de 24 megapixeli și este însoțită de una de 2 megapixeli, ce are și funcții de Face Unlock. Există însă și un cititor de amprentă pe partea din spate, acolo unde avem și un sistem dual camera. Senzorul principal este de 12 megapixeli, în timp ce al doilea, telephoto, este de 20 megapixeli. Probabil că există un zoom optic acolo.

Acumulatorul are o capacitate de 3930 mAh, sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața Sense peste el (o treabă care mie îmi place mult), iar prețul de vânzare este de aproximativ 420 euro. Care, mă văd nevoit să repet, pare cam mare pentru Asia.

HTC U19e va fi disponibil în două versiuni de culoare cu denumiri destul de artistice: Extraordinary Purple și Modest Green.

HTC Desire 19+ trece la un display de 6,2 inchi, prevăzut de această dată cu un notch în formă de picătură, ce găzduiește o cameră foto de 16 megapixeli. La interior se trece la un chipset MediaTek Helio P35. Sunt două variante de memorie. Pe lângă cea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, la fel ca HTC U19e, avem și o versiune cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Acumulatorul scade ușor până la 3850 mAh. Prețurile pentru HTC Desire 19+ sunt de aproximativ 280 euro, respectiv 310 euro, în funcție de cantitatea de memorie.

Nici aici nu avem prea multe detalii comerciale legate de o eventuală disponibilitate în Europa, așa că deocamdată bucuria noastră trebuie temperată.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep