HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy XCover 4s prezentat oficial

Samsung Galaxy XCover 4s prezentat oficial

Samsung Galaxy XCover 4s

L-am văzut săptămâna trecută în materiale de tip leak, iată-l acum lansat oficial de către producătorul coreean. Samsung Galaxy XCover 4s a văzut lumina zilei și este deja disponibil la vânzare pe piața din Italia. Se adresează, așa cum se știe despre seria Xcover, utilizatorilor activi, dinamici, care profesează în medii nu tocmai prietenoase sau care pur și simplu nu sunt foarte grijuli cu dispozitivele lor. Aceasta este principala sa caracteristică, cea care justifică (măcar parțial) prețul de 299 euro cerut pentru acest terminal cu specificații mai degrabă modeste.

Din acest punct de vedere Samsung Galaxy XCover 4s este certificat IP68 și respectă standardul MIL-STD 810G. Cu alte cuvinte, rezistent la apă, praf, mediu salin și șocuri mecanice (până la un punct). Toate acestea se răsfrâng asupra aspectului, care este ceva mai spartan, în linie cu predecesorii săi.

Samsung Galaxy XCover 4s

Din punct de vedere tehnic, terminalul este construit în jurul unei combinații de chipset Exynos 7885 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Ecranul este un TFT de 5 inchi și rezoluție HD standard, camera foto principală este de 16 megapixeli, iar cea frontală de 5 septembrie. Am cam spus tot despre posibilitățile acestui telefon. Configurația este la nivel de entry-level în prezent și nici nu cred că producătorul coreean și-a propus să impresioneze din acest punct de vedere.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie.

Nici măcar acumulatorul, care ar fi trebuit să furnizeze o autonomie mai mare, apreciată de categoria de utilizatori care este targetată de un astefel de dispozitiv, nu iese din rând. O capacitate de 2800 mAh este suficientă pentru configurația de mai sus, dar nu cred că trece peste bariera de două zile pentru un utilizator activ.

Mă rog, Samsung știe mai bine care sunt socotelile cu acest terminal. Pe mine nu prea mă impresionează Samsung Galaxy XCover 4s și cred că un telefon mai răsărit, eventual cu o baterie mai mare, plus o husă de tip rugged (se găsesc destule pe MobileDirect.ro, pentru orice model de smartphone) reprezintă o combinație mai fericită și probabil mai ieftină.

Revenind la Samsung Galaxy XCover 4s, producătorul coreean a lăsat să se înțeleagă că telefonul va deveni în scurt timp disponibil și pe alte piețe din Europa.

via Samsung Italia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep