HomeFeaturedFocusZTE patentează un design cu doua orificii frontale diferite

ZTE patentează un design cu doua orificii frontale diferite

ZTE

Este vorba despre orificiile pentru un sistem dual camera frontal, care în cazul acestui design propus de ZTE sunt circulare și ușor depărtate. Pentru comparație, în cazul lui Samsung Galaxy S10+ spre exemplu, un telefon prevăzut și el cu un sistem dual camera frontal, există un singur orificiu, alungit, pentru ambii senzori.

Sincer să fiu, nu mi se pare o așa de mare găselniță din partea ZTE, deși s-ar putea să arate ceva mai bine. Însă această așa zisă inovație vine cam târziu. Perioada orificiilor și a notch-urilor care să deranjeze suprafața ecranului, să îi altereze continuitatea, a cam trecut.

ZTE

Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu sunt adeptul sistemelor de tip pop-up sau a celor rotative pentru camerele frontale. Deși, pentru acestea din urmă, am văzut în cazul lui Asus ZenFone 6 că există o utilitate evidentă și sunt oferite câteva posibilități inedite de utilizare a camerelor foto.

Însă cu câteva zile în urmă am scris despre faptul că Oppo și Xiaomi au făcut primi pași înspre camerele frontale plasate sub ecran, invizibile ochiului, dar perfect funcționale. Și am avut și primele video-uri care demonstrau funcționalitatea acestora. Aici cred eu că este viitorul telefoanelor smart în ceea ce privește camere frontale. Și, ca să închei lăudându-mă, am intuit acest lucru cu ceva vreme în urmă, în momentul în care a apărut primul orificiu circular într-un display.

via TigerMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep