HomeFeaturedFocusNokia 3.2 disponibil acum si in Romania

Nokia 3.2 disponibil acum si in Romania

Nokia 3.2

Nokia a anunțat disponibilitatea pe piața locală a modelului Nokia 3.2, lansat oficial la nivel global cu aproape patru luni de zile în urmă. Pare un termen destul de lung, mai ales în condițiile în care alți producători de același calibru au reușit să poziționeze România la același nivel cu restul piețelor europene. Spre exemplu, Motorola One Vision a ajuns pe piața locală la doar două săptămâni de la lansarea globală (btw, urmează cât de curând un review complet).

Nokia 3.2

Revenind la Nokia 3.2, este un terminal entry-level care a mers pe noțiunea de preț acceșibil. Este construit în jurul unei combinații de chipset Snapdragon 429 (procesor quad-core, 1,8 GHz, Cortex-A53) cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate de stocare de 16 GB. Există și o versiune cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă.

Un plus pentru terminal este aspectul relativ modern. Ecranul de 6,26 inchi (rezoluție 1520 x 720 pixeli) este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală (5 megapixeli). Camera de pe spate este de 13 megapixeli. Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Un alt argument foarte important de vânzare este autonomia. Acumulatorul de 4000 mAh, combinat cu specificațiile modeste, ar trebui să genereze o autonomie destul de mare, peste bariera a două zile de utilizare. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie, iar Nokia 3.2 face parte din programul Android One. Se va bucura astfel de update-uri periodice.

Nokia 3.2 are un preț de vânzare recomandat pentru piața din România de 649 lei. Fiind vorba despre versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă, am ceva rezerve și aș prefera să vă las pe voi să decideți dacă este un preț atractiv. Nu eliminați argumentul autonomiei peste medie din acest calcul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep