HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Samsung Galaxy Note10

VIDEO: cum arata Samsung Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10

Mai este ceva timp până când o să se întâmple lansarea oficială a lui Samsung Galaxy Note10, însă detaliile despre viitorul flagship al coreenilor nu ma sunt de mult un secret. Au ieșit la iveală câteva specificații tehnice, am văzut și diferite imagini care dezvăluiau aspectul acestui smartphone, acum avem și un scurt material video care nu prea mai lasă loc de semne de întrebare.

Este un clip generat pe calculator, care vine de la o sursă cu un istoric destul de bun în materie de leak-uri (@OnLeaks). Din el se disting toate trăsăturile de natură fizică și detaliile legate de design ale lui Samsung Galaxy Note10.

Dincolo de aspectul terminalului, s-au cristializat și câteva informații de ordin tehnic. Și sunt destul de mari șansele ca acestea să fie reale, pentru că ele au fost confirmate de mai multe surse.

Samsung Galaxy Note10

Se pare că vor exista două versiuni de Samsung Galaxy Note10. Una cu chipset Exynos 9825 și 8 GB de memorie RAM și una ceva mai puternică, cu chipset Qualcomm Snapdragon 855 și memorie RAM de 12 GB. Probabil că ambele versiuni vor avea mai multe opțiuni de memorie internă.

Ecranul va fi un Super AMOLED de 6,3 inchi și rezoluție QHD+. Va avea un orificiu în partea de sus pentru camera frontală și va integra și cititorul de amprentă. Pe spate se distinge un sistem cu trei camere foto.

Cam acestea sunt detaliile care se cunosc până în prezent despre Samsung Galaxy Note10. Lansarea oficială este așteptată să se întâmple în august, așa că mai avem timp și cu siguranță vom mai ataca acest subiect pe măsură ce noi detalii vor ieși la iveală.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep