HomeMobileAndroidPe asta nu a anticipat-o nimeni: Google confirma leak-ul de Pixel 4!

Pe asta nu a anticipat-o nimeni: Google confirma leak-ul de Pixel 4!

Google a confirmat pe Twitter că acesta este Pixel 4.

Vă aduceți aminte că acum câteva zile vă spuneam că a ieșit un leak de Pixel 4 și că seamănă foarte mult cu seria iPhone? Ei bine, Google a confirmat oarecum leak-ul pe contul său @madebygoogle de Twitter:

Puteți osberva că imaginea postată de Google și ne arată spatele smartphone-ului Pixel 4 seamănă foarte mult cu cea scăpată pe net acum câteva zile. În imaginea de pe Twitter vedem spatele lui Pixel 4, sau cel puțin asta crede toată lumea că e în acest moment.

Evident, există oricând posibilitatea ca Google să facă mișto de toată lumea, ceea ce nu ne-ar surprinde, însă e greu de crezut că PR-ul Google e la acest nivel.

Presupunând că vorbim într-adevăr de Pixel 4, acum avem detalii ceva mai bune pentru sistemul foto principal și putem distinge două camere, un LED Flash (jos) și o fantă pentru sistemul focalizare cu laser. Sunt cele mai bune detalii pe care le avem în acest moment vizavi de sistemul foto principal.

Nu vedem nimic legat de vreun senzor de amprentă pe spate și putem spera fie că este sub display (cum ar fi normal), fie că este pe lateral.

Rămâne să vedem dacă lucrurile stau chiar așa, dar dată fiind avalanșa de leak-uri cred că în foarte scurt timp o să ne lămurim.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep