Un nou film din seria Shot on iPhone XS, cu Christopher Anderson.

Apple a publicat un nou material din seria ”Shot on iPhone XS„ avându-l ca protagonist pe foto jurnalistul Christopher Anderson, despre care Apple spune că este renumit pentru ”magnetic portraiture” (nu prea îmi dau seama care ar fi cea mai potrivită traducere – poate fotografii de portret extrem de atractive).

Cred că v-ați prins că materialul video este despre portretele ce pot fi realizate folosind un iPhone XS și opțiunile sale dedicate pentru așa ceva. Totodată în filmul ”shot on iPhone” Anderson oferă și câteva sfaturi despre cum poate fi pus mai bine în valoare iPhone XS atunci când se dorește fotografierea unui portret.

Pentru că v-am făcut curioși, vă las să urmăriți materialul video:

Două lucruri interesante ce merită reținute vizavi de fotografia de portret: luați în considerare fundalul și condițiile de iluminare. Și pentru ca lucrurile să devină și mai interesante, atunci când e cazul puteți să vă jucați cu opțiunile camerei foto sau să folosiți obiecte din jur (chei, sticle, doze de suc, oglinzi) pentru a introduce umbre în poză.

Și ca întotdeauna, procesarea ulterioară a imaginilor este esențială pentru un rezultat excelent, instrumentele puse la dispoziție de Apple pe iPhone XS fiind suficient de puternice pentru a genera imagini deosebite.

Ce părere aveți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here