HomeFeaturedFocusNokia 2.2 a fost prezentat oficial, un nou entry din familia Android...

Nokia 2.2 a fost prezentat oficial, un nou entry din familia Android One

Nokia 2.2

Faptul că Nokia 2.2 face parte din programul Android One al celor de la Google se traduce prin cea mai recentă versiune a sistemului de operare, update-uri de securitate lunare timp de trei ani și actualizări ale platformei pentru următorii doi ani (inclusiv Android Q). Este și ăsta un argument în favoarea terminalului, pe care unii utilizatori îl vor aprecia. Oficialii HMD Global afirmă că Nokia 2.2 va fi cel mai ieftin telefon care va primi Android Q. Și s-ar putea așa să fie.

Nokia 2.2

Telefonul este echipat cu un display de 5,7 inchi, dotat cu un notch în formă de picătură pentru integrarea camerei foto frontale. Rezoluția ecranului este 1520 x 720 pixeli.

La interior, telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Helio A22 (procesor quad-core de 2,0 GHz) și are două configurații de memorii. Una cu 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă și una cu 3 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 32 GB.

Camera foto de pe spate este de 13 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli. Aceasta din urmă este folosită și pentru Face Unlock, metoda de protecție care înlocuiește senzorul de citire a amprentei digitale, care lipsește.

Acumulatorul de pe Nokia 2.2 are o capacitate de 3000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie îndestulătoare, date fiind specificațiile modeste.

Mai merită remarcată construcția terminalului, cu capace spate interschimbabile (Nokia Xpress-on), care asigură o diversificare a gamei de culori în funcție de gusturile și dispoziția utilizatorului.

Nokia 2.2

Nokia 2.2 va deveni disponibil în România la începutul lunii iulie, la un preț recomandat de 449 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep