HomeFeaturedFocusDe asta Apple a rechemat in service MacBook-uri Pro

De asta Apple a rechemat in service MacBook-uri Pro

O poză via Steve Gagne în care vedem un MacBook Pro de 15 inci ce tocmai a ars.

Dacă vă puneați întrebări vizavi de motivul pentru care Apple a decis să recheme în service seria MacBook Pro acum avem și dovada: ele pot să ia foc. Designer-ul Steve Gagne a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu MacBook Pro-ul său după ce a luat puțin foc.

Se pare că bateria a explodat cu vreo trei zile înainte ca Apple să anunțe programul de recall ca urmare a faptului că bateriile se încing prea tare.

Urmele de arsură din urma exploziei bateriei din MacBook Pro.

Modelele ce sunt susceptibile de a păți același lucru au fost vândute între septembrie 2015 și februarie 2017 – Apple a anunțat deja seriile celor ce trebuie trimise pentru reparație gratuită.

Am înțeles că sunt ceva reclamații vizavi de problemele de încălzire excesivă, mai îngrijorător este că majoritatea se încălzesc atunci când sunt în Sleep Mode, cu ecranul stins și fără să fie conectate la priză.

E clar că în curând o să vedem un nou proces către Apple și compensații către cei ce au avut parte de explozie sau erau în pericol să pățească asta.

Așa că dacă aveți un MacBook Pro achiziționat în perioada septembrie 2015 – februarie 2017, mergeți cu el la cel mai apropiat service Apple sau pregătiți un extinctor. Pentru orice eventualitate.

via COM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep