HomeFeaturedFocusLEAK: toate detaliile despre Samsung Galaxy Note10+ 5G

LEAK: toate detaliile despre Samsung Galaxy Note10+ 5G

Samsung Galaxy Note10+ 5G

O fotografie din cadrul unei viitoare campanii derulate de operatorul Verizon lasă la vedere cam toate detaliile despre Samsung Galaxy Note10+ 5G. Terminalul de top din familia Note10 pe care producătorul coreean o va lansa cât de curând. Însă meritul cel mai mare al acestei reclame este, după părerea mea, faptul că ne arată o comparație între Note10 și Note10+ (modelul 5G nu diferă din punct de vedere fizic de Note10+ standard).

Cei de la Verizon afirmă că vor oferi gratis un Galaxy Note 10 tuturor consumatorilor care vor achiziționa un Samsung Galaxy Note10+ 5G împreună cu un pachet de servicii Unlimited (care probabil că este destul de scump). S-ar putea să fie așa, deși aș fi tentat să cred că își vor forța clienții să activeze încă un abonament și pentru telefonul bonus. Oare o să fie și blocat în rețea?

Samsung Galaxy Note10+ 5G

Oricum, așa cum spuneam, ceea ce îmi place mie din această fotografie este că vedem cele două modele unul lângă celălalt. Tot din aceeași sursă (făcută publică de @evleaks) aflăm și că Samsung Galaxy Note10+ 5G va avea o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Așa cum spuneam, restul specificațiilor și aspectul fizic sunt identice cu Note10+ standard. Așa că putem alătura specificațiilor de mai sus un display de 6,8 inchi și rezoluție QHD+, un chipset Qualcomm Snapdragon 855+ sau Exynos 9825 și un acumulator de 4300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Lucrurile arată chiar bine, din toate punctele de vedere, însă zvonurile spun că Samsung Galaxy Note10+ 5G va fi cel mai scump telefon standard produs de coreeni și că prețul de vânzare din momentul lansării se va apropia de 2000 euro. Sunt curios dacă se vor adeveri aceste zvonuri, pentru că pare o strategie curajoasă a celor de la Samsung.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep