HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru Vivo Z5

Teasing oficial pentru Vivo Z5

Vivo Z5

După ce au oferit opiniei publice imagini cu viitorul terminal Vivo Z5, oficialii companiei au trecut la nivelul următor și oferă acum detalii tehnice despre telefon. Parcă nu mai au răbdare să aștepte anunțul oficial programat pentru 31 iulie și vor să ridice încă de pe acum cortina. Oricum, prea multe secrete nu au mai rămas, se cunosct cam toate detaliile importante.

Vivo Z5 va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 712. Va fi echipat cu un display SuperAMOLED care va integra cititorul de amprentă. Camera foto frontală va avea un senzor de 32 megapixeli, iar sistemul de trei camere foto de pe spate va avea senzorul principal de 48 megapixeli (cel mai probabil în sistem Quad Bayer).

Un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 22,5W completează lista cu detalii care se cunosc până acum.

Deja avem imaginea unui terminal cu aspect modern, specificații mai mult decât decente, pe care Vivo speră să îl plaseze într-o zonă de preț care să îl facă suficient de atractiv. Mai rămâne să fie într-un fel sau altul și disponibil pe cât mai multe piețe. Dacă se poate europene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep