HomeFeaturedFocusSamsung relanseaza Galaxy Fold in septembrie

Samsung relanseaza Galaxy Fold in septembrie

Galaxy Fold

După problemele pe care le-au avut unitățile de test de Samsung Galaxy Fold, producătorul coreean a decis să retragă mare parte din aceste unități și să amâne lansarea comercială pe termen nedefinit. Acum se pare că au fost corectate toate neajunsurile care au condus la această decizie și un Galaxy Fold îmbunătățit va fi lansat în luna septembrie.

Au fost întărite marginile care aveau de suferit, s-au adăugat noi puncte de prindere ale foliei de protecție a ecranului pe care unii utilizatori au încercat să o înlăture (dar care era prinsă de display), s-au redus decalajele dintre cele două margini în momentul în care telefonul era pliat. Diferențe care lăsau impresia unui lucru prost făcut, neechilibrat.

Compania coreeană declară că acum lucrurile arată mult mai bine și că este gata să trimită spre testare noile unități. Sper ca de această dată să le iasă, pentru că felul în care și-au asumat problemele apărute în mod inițial și au trecut la remedierea lor este lăudabil.

Din nefericire pentru cei care se simt atrași de acest design inovativ, prețul rămâne la fel de aspru, în jurul valorii de 1990 euro.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep