HomeFeaturedFocusNu e o perioada buna pentru MacBook-uri: unele modele Air au probleme...

Nu e o perioada buna pentru MacBook-uri: unele modele Air au probleme cu placa de baza

Într-o notă trimisă oamenilor de la suport Apple confirmă că unele modele MacBook Air au probleme cu placa de bază.

Nu este deloc o perioadă propice pentru Apple vizavi de laptop-urile MacBook: după ce a rechemat în service seria MacBook Pro, acum apare o informație conform căreia și unele modele MacBook Air ar avea probleme de funcționare, legate de placa de bază.

Documentul intern Apple se referă la niște probleme ale plăcii de bază, identificate pe unele modele MacBook Air Retina, de 13 inci, din 2018. Se pare că posesorii acestor modele vor fi înștiințați via email de către Apple și li se va cere să vină cu laptop-ul în service pentru schimbarea gratuită a plăcii de bază. Indicat ar fi ca cei care au un MacBook Air Retina de 13 inci, achiziționat în 2018 să facă și ei o vizită la service-ul Apple ca să nu se trezească ulterior că au probleme majore.

Nu sunt date detalii clare legate de problemă, sunt doar referințe la … ”Power”. Probabil ceva legat de imposibilitatea de boot-a după o anumită perioadă. Oficial Apple nu a recunoscut problema și nici nu a oferit detalii pe pagina “Exchange and Repair Extension Programs”, așa că momentan pot să fie doar speculații.

Informația vine totuși via 9to5mac, o sursă de încredere și nu avem de ce să ne îndoim de ea. Deci, dacă aveți un MacBook Air de 13 inci, Retina, din 2018 care începe să vă facă probleme, faceți o vizită cu el în service-ul Apple. Nu are de ce să strice.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep