HomeMobileAndroidRecomandare: puteti folosi smartphone-ul si Sound Amplifier ca sa auziti mai bine...

Recomandare: puteti folosi smartphone-ul si Sound Amplifier ca sa auziti mai bine sunetele din jur

Screenshot_20190725_221026_com.google.android.accessibility.soundamplifierScreenshot_20190725_221053_com.google.android.accessibility.soundamplifier

Am mai scris despre soluțiile concepute de Google pentru a-i ajuta pe utilizatorii cu diverse probleme de vedere/vorbire/auz, iar azi vin să vă supun atenției aplicația Sound Amplifier, disponibilă de curând cam pe toate tipurile de smartphone-uri Android. Este vorba despre un amplificator de sunet ce poate folosi microfonul de pe smartphone sau cel de pe căști pentru a ”asculta” ce se întâmpă în jur și a amplifica sunetele, în funcție de cum dorește utilzatorul. Se pot amplifica sunetele de joasă intensitate și reduce cele puternice și totodată se pot purta conversații în zonele zgomotoase, amplificând sunetele de joasă intensitate.

Pentru asta îi oferă posibilitatea de a amplifica sunetul și în același timp de a filtra zgomotul de fond și alte tipuri de ”impurități” detectate. Pentru a începe să folosiți Amplificatorul de sunet, conectați căștile cu fir (obligatorii), apoi accesați Setări > Accesibilitate > Amplificator de sunet.

Google spune așa: ”Amplificatorul de sunet îmbunătățește sunetul de la dispozitivul Android folosind căștile pentru a oferi o experiență de audiție mai confortabilă și naturală. Folosiți Amplificatorul de sunet pe dispozitivul Android ca să filtrați, să augmentați și să amplificați sunetele din mediul înconjurător. Folosind Amplificatorul de sunet, puteți să auziți mai clar și mai ușor. Funcționează mărind volumul sunetelor de joasă intensitate, fără să amplifice sunetele puternice. Cu două glisoare simple puteți să personalizați rapid setările de îmbunătățire a sunetului și să reduceți zgomotul ca să minimizați sunetele deranjante din fundal.”

În acest moment Sound Amplifier (sau Amplificator de sunet cum a fost el tradus în limba română) este disponibil pe toate smartphone-urile ce au minim Android 6 Marshmallow și folosește algoritmi antrenați pe milioane de bucăți audio folosite în testele pentru persoanele cu deficiențe auditive.

Dacă știți pe cineva care ar putea beneficia de funcționalitatea dată de Sound Amplifier, faceți-i un pustiu de bine și spuneți-i de aplicație.

Versiunea 2.0 poate fi descărcată din Play Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep