HomeFeaturedFocusHuawei Nova 5i Pro prezentat oficial, mid-range atractiv

Huawei Nova 5i Pro prezentat oficial, mid-range atractiv

Huawei Nova 5i Pro

Un nou telefon de la Huawei, o companie extrem de activă pe segmentul de mijloc, care reușește mereu să surprindă cu telefoane cu specificații bune, la prețuri competitive. Nu face excepție nici proapăt anunțatul oficial Huawei Nova 5i Pro, care are de partea sa câteva argumente interesante. Să-l analizăm puțin mai pe îndelete, cu speranța că într-o formă sau alta va fi accesibil și de către doritorii de pe piața din România.

Huawei Nova 5i Pro este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,26 inchi, cu rezoluție 2340 x 1080 pixeli, prevăzut cu un mic orificiu pentru camera frontală. Aspectul este modern, marginile ecranului sunt suficient de înguste. Senzorul de amprentă este totuși plasat pe spate. Tot acolo avem un sistem de patru camere foto, cu dispunere rectangulară, care pare că începe să devină un fel chestie obligatorie. Senzorul principal este de 48 megapixeli, mai avem un ultra-wide de 8 megapixeli, unul de 2 megapixeli Super Macro și unul tot de 2 megapixeli de adâncime.

Camera foto frontală de pe Huawei Nova 5i Pro este de 32 megapixeli. Senzația este că cei de la Huawei chiar s-au străduit atunci când a venit vorba despre abilitățile foto ale acestui terminal.

La interior avem un chipset proprietar Kirin 810 și putem alege între trei configurații de memorie. Una cu 6 GB de RAM și stocare internă de 128 GB, una cu 8 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare și una cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB.

Un Android 9.0 Pie și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 20W completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Prețurile pentru Huawei Nova 5i Pro încep de la aproximativ 290 euro și ajung până la 370 euro, în funcție de versiunea de memorie. Ca modalitate de vânzare, pentru început se va recurge la acțiuni de flash sale.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep