HomeFeaturedFocusTouch Bar-ul de pe MacBook Pro poate fi folosit acum si sub...

Touch Bar-ul de pe MacBook Pro poate fi folosit acum si sub Windows 10

Cu puțin efort puteți să folosiți touch bar-ul de pe MacBook Pro și sub Windows 10.
Cu puțin efort puteți să folosiți touch bar-ul de pe MacBook Pro și sub Windows 10.

Dacă aveți un MacBook Pro de generație nouă și îl folosiți ca mine, adică cu Windows 10, atunci am veste bună pentru voi: puteți să beneficiați și de funcționalitatea Touch Bar sub Windows 10. Practic aduceți un pic de touch pe Windows 10 și optimizați puțin procesul de multitasking.

În mod cert, pe anumite scenarii de lucru, folosirea Touch Bar pentru a aduce un plus de control pentru diversele aplicații instalate, nu e deloc un lucru rău. Un entuziast – @imbushuo – a reușit să facă aplicațiile din Taskbar-ul de pe Windows 10 să apară în Touch Bar, oferind o soluție mai simplă pentru multitasking. Pentru asta a fost nevoie să creeze un driver special, care se instalează peste Windows 10.

Touch Bar-ul de pe MacBook Pro este văzut de Windows 10 fie ca o tastatură USB, fie ca un display USB. Prin urmare imbusho a folosit un driver USBCCGP pentru Windows 10 peste care a implementat suportul pentru FrameBuffer și a documentat rezultatul pe contul său de Github (intrați aici pentru detalii).

În acest moment nu este disponibilă o soluție completă alături de instrucțiuni facile de instalare. Partea bună este că deja comunitatea s-a pus în mișcare și e foarte posibil ca în curând să iasă un driver funcțional, ușor de instalat de toată lumea.

Așa că dacă vă interesează subiectul, chiar dacă nu sunteți un hacker ce vrea să testeze chestii noi, urmăriți contul de Github al lui imbusho.

via MSPU

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep