HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z20 aproape de lansare, promite destul de multe

ZTE Nubia Z20 aproape de lansare, promite destul de multe

ZTE Nubia Z20

ZTE Nubia Z20 pare să fie flagship-ul companiei chineze pentru perioada viitoare (lansarea sa oficială este anunțată pentru 8 august). În acest scop scoate în față câteva feature-uri impresionante, cu care intenționează să își cucerească fanii. O să le luăm foarte pe scurt la rând, pentru că telefoanele ZTE au ajuns și pe piața de la noi prin canale aproape oficiale, așa că sunt șanse ca cei care se simt atrași de concept să îl poată accesa.

Nu o să insist foarte mult asupra conceptului de ecran flexibil pe care l-au tot fluturat oficialii companiei atunci când au vorbit despre ZTE Nubia Z20. Nu de alta, dar nu înseamnă ceea ce ne așteptam noi să însemne. Nu este un telefon pliabil, de tipul Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X. Este doar un ecran curbat, poate ceva mai curbat decât la Samsung. Și cam atât. Aici este mai multă gargară de marketing decât ceva cu adevărat spectaculos.

ZTE Nubia Z20

În schim mi se pare impresionant zoom-ul X20 pe care promite să îl atingă sistemul de camere foto de pe spatele viitorului terminal. Sunt convins că este un zoom total, hibrid, o îmbinare de zoom optic și zoom digital. Însă chiar și așa, este interesant și va reprezenta o jucărie interesantă pentru fani.

Tot ZTE Nubia Z20 promite că va putea filma la rezoluție 8K. Iarăși, o performanță tehnică ce atârnă mai mult la nivel de marketing, decât  ca utilitate în viața reală. Ca să faci filmări 8K ar trebui să ai și pe ce să le vezi ulterior. Plus că aș fi destul de curios să aflu și la câte FPS se face această filmare 8K.

Mai știm că va putea fi combinat și cu un set de ochelari VR, așa că puterea de calcul ar trebui să fie și ea destul de sus. Însă detaliile tehnice nu prea au ieșit la iveală, așa că avem de așteptat până pe 8 august pentru a clarifica în totalitate acest subiect.

via TME

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep