HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Motorola One Zoom

Cateva detalii tehnice despre Motorola One Zoom

Motorola One Zoom

Se pare că terminalul Motorola cu patru camere foto pe spate, care a mai leak-uit în media de specialitate, se va numi în momentul lansării Motorola One Zoom. Dincolo de această confirmare a denumirii comerciale a telefonului , care se pare că va fi lansat oficial la IFA, în prima săptămână a lunii septembrie, au ieșit la iveală și câteva detalii tehnice, inclusiv legate de sistemul de patru camere foto. Au ajutat mult și fotografiile de presă care au scăpat către opinia publică.

Motorola One Zoom

Peisajul începe să se contureze destul de clar atunci când vorbim de Motorola One Zoom. În partea din față vom avea un display cu aspect 19,5:9 (mai puțin alungit ca la Motorola One Vision sau Motorola One Action), prevăzut de această dată cu un notch în formă de picătură. S-a renunțat și la ecranul alungit, dar și la orificiul pentru camera foto frontală.

Există supoziții că ar fi vorba despre un ecran AMOLED care va integra și cititorul de amprentă digitală, trăsătură nouă pentru companie.

Pe partea din spate, senzorul principal va fi de 48 megapixeli (sistem Quad Bayer). Întreg sistemul foto va avea OIS, ceea ce duce la concluzia că unul dintre senzori va fi telephoto.

Au apărut și speculații referitoare la prețul de vânzare al lui Motorola One Zoom, care se pare că se va învărti în jurul sumei de 430 euro. Nu pare tocmai ieftin! Partea bună este că sunt șanse să se repete istoria de la lansarea One Vision, când telefonul a devenit disponibil și în România la câteva zile de la anunțul oficial.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep