Samsung Galaxy Book S

O combinație mai puțin întâlnită, însă care s-ar putea să funcționeze chiar bine. Sistemul de operare al celor de la Microsoft și chipsetul de top pentru dispozitive mobile de la Qualcomm se întâlnesc în noul notebook Samsung Galaxy Book S, pe care compania coreeană l-a anunțat în cadrul evenimentului al cărui erou principal a fost Samsung Galaxy Note10.

Samsung Galaxy Book S este echipat cu un display touch de 13,3 inchi și rezoluție fullHD (aspect 16:9). Chipset-ul Snapdragon 855 face pereche cu o memorie RAM de 8 GB (LPDDR4X) și cu o capacitate internă de stocare de până la 512 GB, care poate fi extinsă cu încă 1 TB prin microSD.

Un acumulator de 42 Wh oferă autonomia necesară pentru 23 de ore de redare de conținut media, ceea ce sună destul de frumos. Bateria oferă suport pentru Quick Charge 2.0 și Power Delivery 2.0.

Samsung Galaxy Book S

La nivel de conectivitate, există și un slot pentru SIM (4G), care conferă o libertate de mișcare mai mare utilizatorului dinamic.

Mai merită evidențiate singurul slot USB Type-C, sistemul de difuzoare AKG cu suport pentru Dolby Atmos, prezența cititorului de amprentă, dar mai ales ultraportabilitatea (greutate de 0,96 kilograme și grosime de doar 11,8 milimetri în punctul cel mai gros).

Din păcate lipsesc detaliile comerciale despre Samsung Galaxy Book S, un produs care pare destul de interesant, dar care are șanse destul de mici de a ajunge și pe piața locală.

via Samsung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here