HomeFeaturedFocusFotografii oficiale cu Lenovo A6 Note

Fotografii oficiale cu Lenovo A6 Note

Lenovo A6 Note

Un viitor mid-range al companiei chineze, modelul Lenovo A6 Note, are parte zilele acestea de un soi de teasing oficial. Mai exact, un oficial al Lenovo, vice-președintele Chang Cheng, publică fotografii cu telefonul pe conturile sale de social media.

Dincolo de faptul că vedem un terminal cu aspect modern, display cu margini foarte înguste și notch în formă de picătură, nu prea sunt multe detalii. Da, Lenovo A6 Note pare să arate destul de atent lucrat. Pe spate se distinge un modul dual camera, evidențiat într-una din poze de o linie aurie, la fel ca logo-ul producătorului. Arată interesant.

Lenovo A6 Note

Au ieșit la iveală și câteva detalii tehnice, puține ce-i drept, dar suficiente pentru a vedea cam pe unde se va plasa viitorul smartphone. Lenovo A6 Note se va baza pe o combinație de chipset MediaTek Helio P22 și o memorie RAM de 3 GB, ce va rula un Android 9.0 Pie.

Poate cea mai importantă chestie este perspectiva de a-l putea accesa și de pe piețele europene. Am văzut că Lenovo Z6 Pro este disponibil și în Europa, la modul oficial. Așa că poate că această deschidere se va reflecta și asupra noului Lenovo A6 Note. Da, Lenovo a mers până acum pe strategia care aducea doar terminalele Motorola (companie din același grup) în Europa și America de Nord. Dar lucrurile se pot schimba!

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep