HomeFeaturedFocusFOTO si VIDEO: cum arata OnePlus 7T

FOTO si VIDEO: cum arata OnePlus 7T

OnePlus 7T

Dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, care nu prea a greșit atunci când ne-a propus acest gen de informații, vedem cum o să arate viitorul OnePlus 7T, vârful de gamă al tinerei companii chineze. Via @OnLeaks, avem atât imagini, cât și un scurt clip video, ambele generate pe calculator, cu viitorul terminal. Un telefon care pare să propună câteva schimbări, unele dintre ele oarecum neaștaptate.

Poate cea mai importantă schimbare la nivel de design (doar aici ne putem pronunța, încă nu se știu prea multe detalii tehnice despre OnePlus 7T) este vizibilă pe spatele terminalului. Acolo unde vedem un modul circular, care integrează cei trei senzori foto ai camerei principale. Se pare că modulele circulare ale camerelor foto de pe spate încep să genereze un nou trend pe piața de smartphone.

Noul OnePlus 7T, care propune acest nou design, o premieră pentru OnePlus, nu arată rău. Dincolo de această schimbare majoră, vedem același display cu notch în formă de picătură și câteva mici modificări pe muchia inferioară a terminalului, unde se pare că s-a mutat și sertarul pentru SIM-uri.

În rest, telefonul pare să fie identic din punct de vedere fizic cu OnePlus 7.

La nivel de zvonuri, se spune că OnePlus 7T se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855+ și o memorie RAM de 8 GB. Cel puțin, pentru că tind să cred că vom avea mai multe versiuni de memorie.

Și, pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, vă las cu fotografiile și clipul cu OnePlus 7T.

OnePlus 7T
OnePlus 7T
OnePlus 7T

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep