HomeFeaturedFocusLenovo Z6 Pro devine disponibil in Europa

Lenovo Z6 Pro devine disponibil in Europa

Lenovo Z6 Pro

Pare să fie o schemă la care nu prea s-au așteptat mulți pasionați de pe piața de smartphone, pentru că Lenovo, care deține și brand-ul (și compania) Motorola, stabilise destul de clar că în Europa și America de Nord se vor vinde doar telefoanele din familia Moto. Probabil că s-au răzgândit între timp (și bine au făcut), văzând că tot mai mulți producători chinezi, unii chiar de mâna a doua, atacă piețele europene, care au încă un potențial de absorbție destul de mare.

Lenovo Z6 Pro nu este un telefon tocmai nou, însă acum utilizatorii europeni au la dispoziție un flaghsip veritabil, la un preț foarte atractiv. Puțin sub 500 de euro costă Z6 Pro pe piața din Bulgaria, acolo unde a fost listat oficial pe site-ul companiei. Iar oficialii Lenovo au afirmat că vor urma cât de curând și alte piețe europene.

O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB (există și variante ceva mai accesibile), toate ascunse în spatele unui ecran AMOLED de 6,39 inchi, care integrează cititorul de amprentă, plus un sistem foto cu patru camere pe partea din spate, confirmă statutul de vârf de gamă.

Probabil că prețul de 500 euro este pentru o versiune ceva mai slabă (6 sau 8 GB de RAM cu 128 GB memorie internă). Chiar și așa, sună bine de tot. Sunt curios în ce piețe o să mai apară.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep