HomeMobileAndroidGalaxy Note 8 si Galaxy Note 9 primsc patch-ul de securitate Android...

Galaxy Note 8 si Galaxy Note 9 primsc patch-ul de securitate Android de august in Romania

Android security update pentru Samsung Galaxy Note 9.

După ce ne-a prezentat noul și impresionantul Galaxy Note 10, Samsung s-a ocupat puțin și de modelele mai vechi, lansând patch-ul de securitate Android pentru luna august pentru Note 8 și Note 9.

Cred că e una dintre cele mai rapide lansări de patch-uri pe care am avut ocazia să o văd pentru seria Galaxy Note – Note 8 și Note 9 au primit simultan patch-ul în România. După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, aparatele Samsung Galaxy Note 9 din România, libere de rețea, pot descărca firmware-ul N960FXXS3CSG5 ce are doar 144,14 MB. Seria Note 8 vine cu firmware-ul N950FXXS7DSH1.

Ambele vin doar cu patch-uri de securitate, multe și importante – de altfel identificatorul S din coadă ne spune asta. Altfel am fi vut unul U dacă apăreau și elemente noi sau îmbunătățite, legate de funcționalitate.

În condițiile în care Samsung s-a grăbit să dea aceste update-uri recomandarea mea este să le instalați cât se poate repede pentru a vă asigura că aveți smartphone-ul protejat.

Update-ul s-a instalat rapid, fără complicații și nu văd să aibă schimbări la nivel funcțional. Din câte am înțeles nu există nole opțiuni de AR Emoji și cele legate de apeluri și mesagerie, primite de Galaxy S9 luna trecută.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep