HomeFeaturedFocusGarmin a prezentat seria Fenix 6, cu display special pentru incarcare solara

Garmin a prezentat seria Fenix 6, cu display special pentru incarcare solara

Noua serie Garmin Fenix 6 propune opțiunea de încărcare solară prin display.
Noua serie Garmin Fenix 6 propune opțiunea de încărcare solară prin display.

Garmin este un jucător deosebit în zona ceasurilor smart, permițându-și să aducă constant modele ce țintesc zona de peste 500 EUR, în totală contradicție cu politica Apple sau Fitbit. Asta pentru că produsele din seria Garmin Fenix sunt cele mai bune pe zona de fitness.

Azi Garmin a anunțat seria Fenix 6, care vine în trei modele: Fenix 6S (42mm), Fenix 6 (47mm) și Fenix 6X (51mm). Cel mai șmecher dintre ele este 6X, model pentru care se poate opta pentru un display care permite încărcarea solară (contra a doar 400 USD peste prețul de bază de 750 USD). Suma dată în plus se datorează unui sistem special de lentile, puse sub display, ce permit încărcarea solară a bateriei, în felul acesta putând fi extinsă autonomia cu încă 3 zile peste cele 21 standard.

Modelele mai ”modeste”, adică 6 și 6S nu au această facilitate și pornesc de la doar 600 USD. Cine vrea poate să adauge opțiunea Wi-Fi și spațiu extra de stocare (standard doar pe 6X) sau chiar opțiune sapphire display.

Ca și până acum, ceasurile smart Garmin din seria Fenix sunt dedicate persoanelor ce doresc să înregistreze în detaliu activitatea fizică, cu măsurarea bătăilor inimii și mai nou pentru oxigenarea sângelui. Plus noua funcționalitate PacePro prin care se dau sfaturi în timp real vizavi de efortul făcut. Modelele vin cu hărți preîncărcate pentru locațiile populare de schi sau golf și spațiu de stocare pentru muzică, pentru doar 200 USD în plus.

Seria Fenix 6 poate fi deja comandată de pe site-ul Garmin. Asta înseamnă că putem să ne așteptăm la reduceri bune pentru Fenix 5 – acum e undeva la 1700 de lei în România.

Modelul Fenix 6S (47mm), fără WiFi, display solar și sapphire costă 600 USD plus taxe, fix același preț pe care îl are și Fenix 6 (42mm).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep