HomeMobileAndroidGMAIL pentru Android primeste optiunea de schimbare a conturilor prin swype

GMAIL pentru Android primeste optiunea de schimbare a conturilor prin swype

Începând cu versiunea 2019.08.18 aplicația GMAIL primește opțiunea de schimbare a conturilor prin swype.
Începând cu versiunea 2019.08.18 aplicația GMAIL primește opțiunea de schimbare a conturilor prin swype.

Cei ce au primit deja versiunea 2019.08.18 a aplicației GMAIL (le mine încă nu a venit, sunt la versiunea 2019.08.04) vor descoperi că dacă folosesc mai multe conturi în aplicația de email, pot să treacă de la unul la altul prin swype pe poza de profil afișată în partea din dreapta sus. Asta ca alternativă la modul clasic de selectare a pozei de profil și apoi alegerea noului cont din lista afișată.

Google a început de mult să implementeze acest tip de opțiune de navigație în aplicațiile sale, Maps, Drive și Contacts având deja așa ceva. Însă în GMAIL e mult mai utilă, probabil mulți dintre voi folosiți cel puțin două conturi de email pe care le verificați zilnic.

Ce nu e fain? Treaba asta e disponibilă pe iOS de aproape șase luni. Probabil pentru că Google nu crede la fel de mult în Android precum în iOS – chestie pe care și Microsoft pare să o facă.

Dacă vreți să testați rapid noua opțiune descărcați cel mai recent update de GMAIL urmând link-ul acesta din Play Store. Iar dacă tot nu apare, atunci poate vreți să luați pachetul din APK Mirror.

Și din câte am citit în acest build apar și primele semne că Google pregătește migrararea către tema neagră și în aplicația GMAIL.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep